Οι παραγωγοί μαςΜουσικός Παραγωγός
Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος
Ημερομηνία γέννησης 27 Σεπτεμβρίου 1980, Αθήνα
Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος
Μαθήματα Αυτογνώσιας

Όλα τα είδη μουσικής έχουν μια κοινή βάση και επειδή η μουσική είναι κάτι ζωντανό και εξελίσσεται με το πέρασμα του χρόνου , την κοινή τους βάση δεν χρειάζεται να έχεις σπουδαίες μουσικές γνώσεις να το καταλάβεις το νιώθεις, το ακούς , το αισθάνεσαι.Το έντεχνο τραγούδι είναι η συνάντηση όλων των ειδών μαζί με την τέχνη, δηλαδή η καλύτερη εξέλιξη τις μουσικής. Η σπουδαιότητα του έντεχνου δεν είναι μόνο η συνάντηση αυτή άλλα η κατάθεση ψυχής των εκπροσώπων του έντεχνου που θυσίασαν ακόμη και την προσωπική τους ζωή για το έντεχνο τραγούδι και βεβαία το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και το καθιστά ένα διαχρονικό είδος μουσικής. Έτσι το έντεχνο τραγούδι αγγίζει τους ακροατές όσο κανένα άλλο είδος μουσικής ....

Μουσικός Παραγωγός
Πηνελόπη Σπανού
Ημερομηνία γέννησης 1 Ιανουαρίου 1975, Καβάλα
Πηνελόπη Σπανού
Ταξιδεύοντας με τις Νότες

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα αλλά ζω μόνιμα στην Κρήτη .. Και κάπου εκεί ο δρόμος άλλαξε ... η θάλασσα η αδυναμία μου, με αυτήν και τη μουσική εκφράζω όλα αυτά που νιώθω .Η κάθε νότα κολυμπάει στο κύμα κι εγώ απλώνω το χέρι μου και τις αγγίζω ... τις χρειάζομαι!! .. Με αυτές τις νότες θα ταξιδέψουμε στο Εν Τεχνο, παρέα με στίχους, δάκρυα και χαρά ...Η εκπομπή μου ..

"Ταξιδεύοντας με τις Νότες"

Σας περιμένει να ταξιδέψετε μαζί ..!!!!

Μουσικός Παραγωγός
Μαρία Αρχοντογεώργη
Ημερομηνία γέννησης 14 Οκτωβρίου 1971, Γερμανία
Μαρία Αρχοντογεώργη
Μουσικός Παραγωγός

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην γερμανια στις 14-10-1971 αλλα έζησα και καποια ομορφα χρονια στην Ελλάδα..! Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα..είχα και μια κοντρίτσα..με τον πολυαγαπημένο μου θείο, για το έντεχνο... ομόλογω..γνώρισα την δυσκολία και την κατανόηση ένος τραγουδιού..!χρειάστηκε πολυ επιμονή και υπομονή .για την κατανόηση αυτού του νοήματος..! το έντεχνο τραγούδι το συγκρινω με ενα άνθρωπο που έχει δύσκολο χαρακτήρα..και δεν βγάζεις εύκολα νόημα από τα λόγια του..σαν ένας γρίφος..! Γιαυτό και το αγαπησα . δεν με κερδίζουν οι ευκολίες..!άλλωστε αν ήταν από την αρχή εύκολο..δεν θα άξιζε ή προσπάθεια και ο κόπος της κατανόησης!

Προτάσεις
Οι προτάσεις του Εν Τεχνο ....Eβδομαδιαίο Πρόγραμμα
Το πρόγραμμα των ζωντανών εκπομπών του Εν Τεχνο που αναγράφετε στον πινάκα είναι σε ώρα Ελλάδος

ΚυριακήΔευτέραΤρίτηΤετάρτηΠέμπτηΠαρασκευήΣάββατο
12:00 - 14:00-------
14:00 - 16:00-------
19:00 - 21:00-----Μαρία Αρχοντογεώργη-
21:00 - 0:00Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος--Κωνσταντίνος ΑδαμόπουλοςΠόπη Σπανού--
Copyright © 2016 - 2021 Designed by: Εν Tεχνο