Μ. Λιδάκης: «Πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, δεν ξέρω πότε και αν θα τραγουδήσω ξανά»

24 Μαρτίου 2022

Ο Μανώλης Λιδάκης θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB  να ενημερώσει το κοινό και τους θαυμαστές του για ένα σοβαρό χειρουργείο που θα κάνει και ίσως του στερήσει για πάντα το τραγούδι! Κάτω φυσικά από την ανάρτησή του εκατοντάδες σχόλια συνεργατών του, φίλων αλλά και συναδέλφων του έσπευσαν να του ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση

Ανάρτηση του Μανώλης Λιδάκης:

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,εύχομαι όλα τα δεινά που περνάμε, σύντομα να μας εγκαταλείψουν.

Θα σας πω τώρα κάτι για εμένα. Είμαι στην Κρήτη και πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω πότε και αν θα τραγουδήσω ξανά.

Σας παρακαλώ δεν θέλω να νιώσετε οίκτο για εμένα παρά μόνο να μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια. Θα βγω νικητής κι από αυτή τη μάχη! Όπως κι εσείς κι εγώ θλίβομαι απεριόριστα απ’ όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί κι ενωμένοι.

Να προσέχετε τον εαυτό σας διότι η ανθρώπινη ζωή είναι ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει!Σας στέλνω την αγάπη μου και σας παρακαλώ να είστε δυνατοί.

Από καρδιάς, Μανώλης Λιδάκης

Υ. Γ. Φυσικά υπάρχουν και κάποια φασιστοειδή που στο 2022 επιμένουν να ξυπνούν τα φαντάσματα του παρελθόντος. Είναι για λύπηση γιατί γι αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία…

Δείτε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE