Χρίστος Μοδέστου - Έλα μαζί μου

25 Απριλίου 2022
Χρίστος Μοδέστου – Έλα μαζί μου

Στίχοι: Μάρκος Κρητικός

Μουσική: Αποστόλης Αρμάγος

Video: Θανάσης Σούντας

Artwork: Ελένη Άννινου

Ενορχήστρωση: Λεωνίδας Πετρόπουλος


Ο νέος ερμηνευτής Χρίστος Μοδέστουμας προτρέπει να ακούσουμε το πρώτο του επίσημο τραγούδι με τίτλο «Έλα μαζί μου». Πρόκειται για μια ιδιαίτερη, ατμοσφαιρική μπαλάντα σε μουσική του συνθέτη Αποστόλη Αρμάγουκαι σε στίχους εξομολογητικούς, που έγραψε ο ΜάρκοςΚρητικός. Το υπέροχο αυτό τραγούδι, έχει ήδη κάνει αίσθηση στο κοινό

και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και ο Χρίστος Μοδέστου μας υπόσχεται πως θα ομορφύνει τον κόσμο της ελληνικής μουσικής με την καλλιτεχνική του παρουσία.

Ο Χρίστος Μοδέστου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου.

Πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και του ΑΙΑ (AudioInstitute of America), συμμετείχε σε διακεκριμένες χορωδίες Δυτικής και Βυζαντινής Μουσικής.

Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 2004 πραγματοποιώντας πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το 2013 δημιούργησε το μουσικό ντουέτο “Ίμερος” με την πιανίστα Μαρία Τύμπα, διοργανώνοντας αφιερώματα σε Έλληνες συνθέτες και ποιητές με μεγάλη επιτυχία, γράφοντας παράλληλα μουσική για θέατρο.

Τον Απρίλιο του 2022 συστήνεται στο κοινό ερμηνεύοντας το τραγούδι «Έλα μαζί μου», σε μουσική του συνθέτη Αποστόλη Αρμάγου και σε στίχους του Μάρκου Κρητικού, το οποίο έχει ήδη κάνει αίσθηση στο κοινό και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ακούστε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE